ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LG και Samsung: Smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες

SamsungFoldableDisplay 600x337H LG και η Samsung φέρεται πως είναι έτοιμες να παρουσιάσουν smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες μέσα στο 2016. 

Τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν εμφανιστεί να πειραματίζονται με την ιδέα της επέκτασης της οθόνης των μελλοντικών τους smartphones, με διαφορετική φιλοσοφία και πειραματικές υλοποιήσεις η κάθε μια, αλλά με τον κοινό σκοπό να αυξήσουν το… real estate που έχει στη διάθεσή της η πληροφορία για την προβολή στις οθόνες μας.


Νέες φήμες από την Κορέα μιλούν για έτοιμα πρωτότυπα από την πλευρά της LG και της Samsung, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε έτοιμες συσκευές να κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα.
Ειδικά η Samsung φέρεται να έχει έτοιμο ένα σχετικό μοντέλο, στο οποίο προσθέτει τις τελευταίες πινελιές προκειμένου να έρθει στην αγορά ως τελικό προϊόν. Η LG έχει έτοιμη μία οθόνη με ικανότητα αναδίπλωσης και θέλει να την προσαρμόσει στο κατάλληλο πλαίσιο smartphone.

Σύμφωνα με το Android Headlines, υπάρχει η φήμη και για ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2018. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα αποδειχθούν αληθινές, κυρίως εάν θα δούμε από την Samsung ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη τον Ιανουάριο του 2016.

Πηγή: pestaola.gr