ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LG Magna

LG Magna Titanium LGH500F AGRCKT 1000 1104390Ανακάλυψε το νέο smartphone LG Magna με ελαφρώς κυρτή οθόνη HD 5.0" με τεχνολογία In-cell Touch και θα νιώσεις τη χαρά της ομορφιάς και απόδοσης μαζί.

Το νέο αυτό κινητό διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως κάμερα 8 Megapixel με Autofocus, Android Lollipop 5.0 και τετραπύρηνοεπεξεργαστή για να κάνεις πολλαπλές δραστηριότητες σε απίστευτες ταχύτητες.

Η εθιστικά διασκεδαστική και πρακτική λειτουργία Knock Codeπεριλαμβάνεται επίσης στα βασικά χαρακτηριστικά του LG Magna. Ετοιμάσου λοιπόν να «knockάρεις» και να απολαύσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου!

Επεξεργαστής: Quad Core 1.20 GHz

Το LG Magna ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.20 GHz, που σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Front Camera 5 MP με Front Light

Τώρα πια οι τέλειες selfies δεν περιλαμβάνουν μόνο εσένα. Με τον ευρυγώνιο φακό της μπροστινής κάμερας 5 Megapixel μπορείς να "χωρέσεις" στη φωτογραφία όχι μόνο εσένα αλλά ολόκληρη την παρέα σου με την ποιότητα της εικόνας να μην επηρεάζεται καθόλου, ούτε καν από τη χρήση selfie stick. Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορείς να τραβάς τέλειες selfies χρησιμοποιώντας την οθόνη ως εικονικό φλας.

KNOCK Code & έξυπνο πίσω πλήκτρο

Απόκτησε άμεση κι ασφαλή πρόσβαση στην αρχική οθόνη σου με περισσότερους από 86.000 πιθανούς κωδικούς, knock*άροντας ένα προσαρμόσιμο μοτίβο οπουδήποτε στην οθόνη ακόμη και με ένα μόνο χέρι. Το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο είναι τοποθετημένο ακριβώς κάτω από τον δείκτη, έτσι ώστε όταν κρατάς το κινητό να μπορείς εύκολα να χρησιμοποιείς τις συντομεύσεις ή να ελέγχεις την ένταση.