ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LG Nexus 5X

LG Nexus 5X black smarphone middle 1000 1131810To smartphone LG Nexus 5X είναι το πρώτο smartphone με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android 6.0 Marshmallow.

Το υπέρ-ελαφρύ smartphone προσφέρεται στα 16GB, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία του hardware της LG καθώς και το κορυφαίο λογισμικό και τις υπηρεσίες της Google.

Η κάμερα του Nexus 5X είναι καλύτερη από ποτέ ακόμα με ανάλυση 4K και σε χαμηλό φωτισμό.

Χάρη στην κάμερα των 12.7MP, με δυνατότητα μεγαλύτερης έκθεσης, λιγότερου ‘κούνηματος’ σε φωτογραφίες και video, το Nexus 5X εξασφαλίζει εκπληκτική απόδοση!

 

Με την εντυπωσιακή οθόνη Full HD 5.2" και με 3 μικρόφωνα με τεχνολογία noise cancellation, το Nexus 5X εγγυάται μια μοναδική οπτική εμπειρία.

Λειτουργικό Σύστημα: Google Android

Το Android 6.0 Marshmallow έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι εφαρμογές του να χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη μνήμη RAM και θεωρητικά θα μπορεί να λειτουργεί αψεγάδιαστα σε συσκευές. Παράλληλα, προσφέρει αρκετές νέες λειτουργίες, καθαρότερο και απλότερο σχεδιασμό, αλλά και βελτιωμένη απόδοση.

Επεξεργαστής: Hexa-Core 1.8GHz

Το LG Nexus 5X ενσωματώνει τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808 (64 bit), χρονισμένο στα 1.8 GHz με 2GB RAM. Οι επιδόσεις του είναι ισάξιες ενός κανονικού υπολογιστή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πραγματοποιείς όποια λειτουργία επιθυμείς με μηδενικό χρόνο απόκρισης και τέλεια γραφικά.

Camera: 12 MP

Με το LG Nexus 5X μπορες να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 12 megapixels και 4Κ Video. Ανάμεσα στις πλούσιες φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής ξεχωρίζουμε το ενσωματωμένο φλας CRI-90 dual flash, Slow motion @120fps, IR laser-assisted autofocus, 4K (30 fps), Geo-tagging κ.α.

Nexus Imprint

Το Nexus είναι ακόμα πιο γρήγορο και ασφαλές με τηναναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής. Ξεκλείδωσε το smartphone, εφαρμογές και πραγματοποίησε ασφαλέστατα οικονομικές συναλλαγές με την άνεση του Android Pay!

Αποθηκευτικός Χώρος: 16 GB

Τα συνολικά 16GB θα σου προσφέρουν πραγματικά άπλετο χώρο ικανό να αποθηκεύσεις αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Δεν δέχεται κάρτα μνήμης.