ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παύλου Μελά

aimodosia thess21117Το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει 4 φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία. Στόχος είναι να στηριχτούν άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες καθώς και άτομα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις. Όσοι λοιπόν δύνανται και επιθυμούν να στηρίξουν, μέσω αυτής της προσπάθειας, συνανθρώπους μας, μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Εντωμεταξύ, έχουν λυθεί τα προηγούμενα τεχνικά προβλήματα και πλέον μπορούν να προσέρχονται για αιμοδοσία άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Πιο συγκεκριμένα:
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική ενότητα Πολίχνης την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρες 9.00-12.30, με την κινητή μονάδα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ έναντι κοινωνικού ιατρείου Δ. Παύλου Μελά (επάνω είσοδος Μητροπολικού Πάρκου -πρώην στρατοπέδου Π. Μελά - Αγ. Μαρίνας & Κανάρη). Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310683254.