ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς

aimodosia kaloxori221117Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς προσκαλεί όλους μας να σταθούμε αρωγοί και πιστοί εθελοντές σε πρωτοβουλίες που χαρίζουν ζωή στους ασθενείς αδελφούς μας σε ώρες και στιγμές δύσκολες. Σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», την Κυριακή 12η Ιανουαρίου 2020, από 8:30 το πρωί έως και 13:30 μετά το μεσημέρι, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς θα πραγματοποιηθεί η 16η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η θεάρεστη αυτή προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας τυγχάνει ζωτική, προς βοήθεια και σωτηρία των συνανθρώπων μας, αποτελεί δε πολυτιμότατο δώρο ζωής στους κινδυνεύοντες ή χρονίως πάσχοντες.

Όσοι έχουμε την σύμφωνη γνώμη του ιατρού μας, αν η υγεία μας το επιτρέπει και εφ’ όσον πάρουμε πρωινό, ας δώσουμε το παρόν στην 16η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 12η Ιανουαρίου 2019, από 8:30 το πρωί έως και 13:30 μετά το μεσημέρι, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς.